Pelajaran Holdem – Pelajaran Pantas Mengenai Holdem Telling

holdem

Ini adalah pelajaran Holdem ringkas mengenai poker untuk diberitahu. Di Texas Holdem, kiriman adalah sesuatu yang dilakukan oleh lawan yang memberikan tangan mereka.

Pelajaran Holdem Bercerita # 1 – Dua Jenis

Terdapat dua jenis cerita utama mega888. Tidak disengajakan dan sukarela.

Kata-kata yang tidak mega888 adalah perkara baik yang ingin anda sampaikan. Mereka dapat menolong anda menang dengan memberi anda maklumat tambahan. Ini adalah perkara yang dilakukan oleh pemain tetapi mereka tidak tahu yang mereka lakukan.

Kata sukarelawan adalah perkara buruk yang anda tidak mahu tertipu. Pemain yang baik akan memalsukan komen yang tidak diingini, semoga anda memahami dan bertindak seperti yang mereka lakukan. Jangan jadi bodoh. Sekiranya anda fikir seseorang memberitahu anda dengan sengaja, anda perlu menggunakan psikologi terbalik dan menggandakan apa yang sedang dilakukannya.

Pelajaran Holdem Bercerita # 2 – Paparan Jam

Menonton wajah orang adalah kaedah terbaik untuk mendapatkan idea tentang apa yang berlaku. Ini pada dasarnya adalah semua yang anda perlukan:

– awasi mata mereka
– apa yang mereka lihat
– sama ada mereka menyipit atau tidak
– adakah mereka meluaskan mata
– kerutan di dahi mereka
– atau kening
– atau dagu
– ekspresi risau
– senyuman kecil
– dan lain-lain.

Pelajaran Holdem Bercerita # 3 – Bahasa Badan

Cara orang duduk dan bergerak adalah petunjuk kedua terbesar. Mereka lebih sukar dibaca dan lebih lancar tetapi tetap berguna:

– bersandar kehadapan
– kembali santai
– bahu dibongkokkan
– dada terbuka
– berjabat tangan
– penumbuk dan / atau ketegangan
– gelisah / terlalu banyak pergerakan
– pertaruhan cepat atau pantas

Holdem mengatakan itu adalah strategi sekunder yang bagus untuk digunakan untuk mendapatkan lawan. Pelajaran Holdem cepat ini merangkumi asas-asas poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.