Kuiz Pub – 5 Cara Menjana Lebih Banyak Wang Daripada Malam Kuiz Pengetahuan Am Anda

Kuiz Pub – 5 Cara Menjana Lebih Banyak Wang Daripada Malam Kuiz Pengetahuan Am Anda
Banyak kuiz pub tidak mencapai potensi penuh mereka, terutamanya apabila ia datang untuk menjana wang. Terdapat banyak cara malam yang berjaya boleh dinilai tetapi sebagai sebuah pub, cara anda adalah wang yang mengalir di belakang bar. Berikut ialah 5 format bukti bodoh yang boleh anda gunakan untuk pub atau sebarang kuiz untuk perkara itu.
Anjurkan kuiz pub pada hujung minggu. Bukan untuk semua orang dan pastinya tidak jika anda sudah sibuk pada hujung minggu. Tetapi jika anda sebuah pub yang sunyi mungkin di kampung atau agak di luar bandar maka daripada mengikuti tradisi mengadakannya pada hari minggu alihkannya ke malam Jumaat atau Sabtu. Pub yang sunyi terlalu kerap terlepas helah ini dan pub yang sibuk pun boleh terlepas peluang ini. JIKA pub anda tidak mempunyai perkara tambahan pada hujung minggu menganjurkan kuiz maka orang ramai lebih cenderung untuk melawat dan mengambil bahagian mega888 apk.
Mempunyai perkara yang berbeza dan cara anda boleh memenangi sesuatu dalam masa rehat. Katakan anda mempunyai 2 rehat selama 10 minit dalam kuiz pub 2 jam mengapa tidak mengisinya dengan hiburan ringan. Beberapa idea termasuk membuka penumpuk kotak, yang paling hampir dengan lembu jantan dan sebagainya. Sementara seorang naik untuk mendapatkan minuman, seluruh pasukan sedang dihiburkan.
Buat pusingan meja. Sediakan beberapa pusingan jadual yang cepat dan mudah untuk selang waktu. Pusingan meja pada asasnya adalah teka-teki mini dan seumpamanya yang diletakkan di atas meja untuk orang ramai lakukan. Gambar, anagram, papan cerita dan garis tag adalah contoh pusingan jadual yang baik. Yang licik ialah meletakkan gambar snek bar meneka kerana ini meletakkan idea ke dalam fikiran orang untuk membelinya. Adalah penting untuk diperhatikan bahawa perlu dijelaskan bahawa pusingan meja tidak ada kaitan dengan kuiz utama
Adakan permainan bar. Pertandingan mini di antara beberapa pusingan ialah cara terbaik untuk menarik pelanggan anda menikmati malam itu. Aktiviti seperti ini amat berkesan apabila anda menganjurkan kuiz pub pada hujung minggu. Anda boleh, walaupun tidak selalu disyorkan, memberikan hadiah. Markah akhir tidak semestinya mengenai pengetahuan am. Ada yang mahir dalam trivia dan yang lain lebih mahir dalam permainan dan teka-teki cuba meluaskan pengalaman mereka.
Menawarkan menu terhad. Benarkan orang ramai mempunyai makanan bar yang lebih murah tetapi berkualiti. Terlalu kerap anda pergi ke pub dan mereka mempunyai menu makanan besar-besaran pada malam acara. Kurangkan amaun untuk kuiz pub pada menu dan jadikan kuiz pub khas dengan memberikan diskaun yang sewajarnya. Anda akan mendapat pasangan dengan anak yang ingin makan di luar tanpa anak sebelum malam kuiz sebenar. Satu lagi memberi diskaun lain untuk pasukan cuba jika boleh berhenti berkhidmat apabila kuiz pub bermula tetapi jika melakukannya pada hujung minggu mulakannya pada 8:30-9:00 untuk mendapatkan adat daripada makanan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.